marți, 3 mai 2011

Urmează ” Marea Întâlnire de gradul III”?

             Opiniei publice i se pun la dispozitie din ce in ce mai multe secrete privind viata extraterestra, ca si cum ar trebui sa fie pregatita pentru o urmatoare intalnire de gradul III, foarte apropiata in timp. Dupa ce filmele americane ne tot introduc in imagini apocaliptice, izbiri cu asteroizi, sau planete nedescoperite, ca sa nu mai vorbim de extraterestri, acum si organismele guvernamentale americane fac acelasi lucru. Cat despre Wikileaks, au aparut si aici o serie de documente referitoare la fenomenul OZN.
      Recent, FBI a declasificat documente referitoare la OZN, la incidentul de la Roswell si la autopsierea extraterestrilor, dar si cu privire la alte incidente ce au framantat lumea si care au fost considerate pana acum simple “teorii ale conspiratiei”, asa cum se spune si depre Planeta Nibiru, despre Sfarsitul Lumii in 2012, despre Calendarul Maias etc.
          Interesant este ca nici n-a terminat bine FBI sa “dea drumul” catre marele public documentelor clasificate ca, iata, saptamana aceasta a inceput cu declasificarea documentelor NSA, tot referitoare la OZN si extraterestri.
       Un documentul scris de Dr. Howard Campaigne, prezinta o serie de 29 de mesaje receptionate din afara spatiului, iar articolul se doreste a fi un cod de decriptare a acestor mesaje, in fapt o dovada a legaturii noastre cu lumea extraterestra.
    Acest document nu numai ca demostreaza si confirma prezenta extraterestrilor, dar si faptul ca Guvernul SUA a receptionat transmisiuni de la civilizatii din afara sistemului nostru solar, explica Dr. Campaigne.
 Cristian Negureanu, specialist in Misterele Lumii Actuale, ne explica: “Este limpede ca autoritatile lumii, mai ales cele americane nu mai pot tine mult timp sub tacere acest fel de fenomene ce implica viata din afara spatiului".
     Toate acestea declasificari oficale, dupa ce pana acum am asistat doar la cele cinematografice, sau cele induse de ei prin internet, sunt teste pentru omenire daca e pregatita pentru marele adevar ce i se va pune in fata intr-o buna zi si despre care cei ce conduc lumea stiu deja. Ei bine, acel timp este din ce in ce mai aproape.
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu