miercuri, 4 mai 2011

3 Evenimente tragice care demonstreaza ca Illuminati se pregatesc de cel de-al treilea razboi modnial

   1) Presedintele polonez si guvernatorul Bancii Centrale Poloneze au murit într-un tragic accident aviatic ce a avut loc pe teritoriul Rusiei. Rezultatul acestui incident? Va exista o mare tensiune între Polonia (membru NATO si UE) si Rusia. Pâna unde vor merge tensiunile?
   2) Grecia se duce drept spre faliment. Ce se va întâmpla cu aceasta tara pâna la urma? Nu e posibil oare ca Grecia sa fie prima tara din lume în care guvernul tarii sa fie înlaturat si înlocuit cu un guvern condus de Uniunea Europeana? Asta ar fi o prima etapa a organizatiei oculte si francmasonice Illuminati de a începe controlul centralizat asupra guvernelor lumii.
      3) Dezvaluirea marii înselatorii financiare americane. Presa americana a dezvaluit cum a mers mecanismul financiar-bancar din SUA, cel care a dus la actuala criza din lume. Banca Centrala Americana (Federal Reserve) a acordat împrumuturi bancilor americane comerciale, la dobânzi foarte mici, ceea ce le-a permis acestor banci sa acorde credite avantajoase populatiei (pentru cumpararea de case si alte bunuri), mai ales ca aceste împrumuturi erau garantate de Federal Reserve! Având garantia în spate, bancile nu s-au mai uitat la riscuri, si au dat drumul la “robinetul creditelor”. Dar, totul a avut o limita, caci o parte din populatie nu si-au mai putut plati restantele la credite. Urmarea? Federal Reserve (se stie, banca familiei francmasonice Rotschild) se va întari si mai tare, iar tot costul pierderilor bancare va cadea tot pe spatele cetatenilor americani. Vor creste taxele, vor creste nemultumirile, poate se va ajunge la revolte…De fapt asta se si urmareste!
       Toate aceste trei evenimente, aparent nelegate între ele, au ca scop crearea unor tensiuni si aprinderea fitilului pentru izbucnirea unor revolte sau razboaie. A nu se uita ca aproximativ la fel a izbucnit si primul si cel de-al doilea razboi mondial, chiar daca în momentul de fata cauzele sunt diferite. Organizatia malefica Illuminati s-ar putea sa se afle în spatele acestor actiuni, atent pregatite din timp, petru ca scopul ei este sa creeze razboaie în lume. De ce? Pentru ca apoi, ulterior, sa intervina miraculoasa solutia a unui guvern unic, mondial, conduc din umbra de elitele mondiale. Pentru ca toata populatia sa devina sclava acestor elite…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu