sâmbătă, 7 mai 2011

James Cameron - sustine idealurile francomasonice

                                 AVATAR
      Nu stiu daca in ultima vreme vreun film a avut atata succes, cum a avut “Avatar”. Megaproductia lui James Cameron a ajuns deja pe primul loc in lume, la cele mai mari incasari realizate vreodata de o pelicula cinematografica. Filmul surprinde foarte mult prin efectele speciale care, pentru unii, par a fi extraordinare. Dar, totusi, pentru neinitiati, filmul ascunde multe lucruri…de natura malefica!
Se pare ca filmul a costat jumatate de miliard de dolari pentru a fi realizat, ceea ce inseamna ca ar fi cel mai scump film din istoria omenirii. Nu se stia inainte de aparitia sa pe piata ca filmul ar avea atata succes; ar fi putut sa fie un mare fiasco. De aceea, intrebarea legitima care se pune ar fi: de ce s-ar risca sa fie investiti atatia bani intr-un film, care ar fi putut foarte bine sa nu-si scoata cheltuielile? Poate intrucat anumite forte ascunse ar fi interesate nu neaparat de bani, ci de transmiterea unor mesaje ascunse omenirii?

                                 TERMINATORUL
         In anul 1982, James Cameron termina de scris scenariul la “The Terminator”, impreuna cu sotia sa (care era membra a Ordinului Stelei de Est, organizatie masonica feminista). Ideea principala este aceea ca un om este trimis inapoi in timp pentru a se lupta cu un cyborg, ce doreste sa ucida o femeie, care urma sa dea nastere unui “salvator”, acesta din urma avand sa salveze omenirea de o lume guvernata de roboti. Simbolistica povestii a fost luata din Biblie, intrucat femeia ar putea fi comparata cu “Fecioara Maria”, iar “salvatorul” cu Iisus Hristos.
Simbolismul francmasonic din “The Terminator” era evident in tot filmul. Unul din primele simboluri a fost acela de a utiliza “lumina albastra” in situatii intunecate. Lumina albastra reprezinta ascensiunea simbolica a lui Cameron de la primele grade francmasonice (cunoscute sub numele de “grade albastre”), la urmatoarele grade, cunoscute ca “Ritul York”.

                               ALIENS 
         James Cameron a inceput realizarea filmului “Aliens”, ale caror filmari au avut loc in Anglia, in 1985. Unde? Tocmai in orasul York, asa ca James Cameron si-a putut primi initierea in gradele francmasonice ale ritului de York.
“ Aliens” era o adaptare dupa filmul “Alien”, in care exploratori de pe Pamant cauta pe o alta planeta o colonie miniera (ce mult se aseama inceputul cu “Avatar”!). Cand ajung aici, ei sunt vanati de niste creaturi ciudate, ce au infatisare de insecte (ca adulti) sau serpi (cand sunt tinere), si care se folosesc de trupurile umane drept gazde.
A fost evident pentru toti faptul ca frica si groaza instalate celor care au privit acest film s-a datorat efectelor speciale din acest film, ca urmare a manipularii mintii. De ce? Pentru a-i pregati pe oameni ca intr-o zi se vor confrunta cu o amenintare din spatiul extraterestru.

             Aceste sunt doar cateva dintre filmele facute de James Cameron pentru a promova Noua Ordine Mondiala.