joi, 5 mai 2011

Sfarsitul lumii vine mai repede

          Biroul Federal de Investigatii, a transmis o stire naucitoare: extraterestii exista. A produs si cateva dovezi in acest sens. Doua zile mai tarziu, o alta institutie a carei seriozitate nu poate fi nici o clipa pusa la indoiala, Agentia Spatiala Americana, dadea si ea o stire ingrozitoare: dupa anul 2012, putini oameni vor mai rezista sa traiasca pe Pamant. La aceste doua comunicate oficiale s-au adaugat imediat milioanele de zvonuri sau de interpretari, de scenarii despre conspiratii mondiale, despre catastrofe naturale, provocate insa de mintea diabolica a unor oameni care vor sa stapaneasca lumea. Un curent catastrofic, Apocalipsa din Biblie si sa urmarim semnificatiile ascunse din filmele care au ca subiect ultima catastrofa a planetei.
          Sfarsitul lumii. Un subiect de marketing menit sa aduca bani celor care il comercializeaza (filme, carti, publicatii, buncare, constructii rezistente, alimente etc), adevar pentru care nu suntem pregatiti si ale carui prime semne ne iau acum prin surprindere si despre care aflam din informatii pe care detinatorii lor le-au ascuns zeci de ani si acum le-au dat drumul pe piata considerand ca ascunderea lor in continuare nu mai are nici un rost. Care dintre aceste doua variante este cea corecta?

                     Dupa 60 de ani

          Vestea a fost una care i-a bulversat pur si simplu pe oamenii simpli, cei care erau convinsi ca viata curge normal, asa cum au randuit-o legile universului si cel care le-a creat, fie ca se numeste, Dumnezeu, Buda, Alah sau Iahve si a dat apa la moara adeptilor teoriei catastrofice, conform careia sfarsitul civilizatiei pamantene este aproape. Dar ce inseamna sfarsitul civilizatiei? Poate fi acelasi cu simbolul mortii din cartile de Tarot, unde moartea nu inseamna disparitie, ci granita dintre sfarsitul a ceva si un nou inceput.
Dar sfarsitul omenirii poate insemna si disparitia ei definitiva, fara a mai incepe nimic. In prima varianta, cea a transformarii, a continuitatii, se pune serios problema: ceea ce va urma, dupa moartea omenirii, implica si prezenta omului? Si daca da, va fi construita tot pe principiile acumularii, asa cum este construita civilizatia de astazi? Din nou cei mai importanti oameni ai planetei vor fi aceia care au cel mai mult: vite, pamanturi, bani, case, cei care construiesc cele mai inalte blocuri, cele mai mari vapoare, cele mai numeroase armate, cei mai multi sateliti pe orbita, sau altceva va sta la baza evolutiei: partea spirituala, cand cei care vor conduce lumea vor fi initiatii, cand liderii planetei vor fi Iisus, Dalai Lama, Mahomed.
           O alta intrebare esentiala cu privire la ce se va alege de civilizatia noastra este aceea ca in cazul in care viitorul va insemna in continuare prezenta omului pe Terra, el va fi singur sau va trai impreuna cu fiinte venite din alte planete. Iar acele fiinte, vor veni cu ganduri pasnice, de convietuire sau vor veni sa ne cucereasca si sa ne transforme in sclavi pe cei pe care ii considera apti sa-i slujeasca, iar pe restul sa-i extermine. Va aparea adica un nou Auschwitz sau un nou Birkenau, dar de asta data aplicand un nazism extraterestru?

          In acest context, cu atat mai bulversanta este stirea difuzata la inceputul saptamanii trecute de FBI, cum ca extraterestii exista si au vizitat pamantul. Secretul a fost bine pastrat timp de peste 60 de ani. De ce a fost el facut public acum? Ne pregateste FBI pentru o mare intalnire de gradul III sau nu este decat o simpla diversiune, de proportii planetare, este adevarat, dar tot diversiune, care sa abata atentia de la chestiunile grave ale omenirii: foametea, schimbarile din lumea araba, catastrofele naturale, suprapopularea planetei.
          Despre ce este vorba. La 2 iulie 1947, mai multi locuitori de la periferia orasului Roswell, New Mexico, au vazut o farfurie zburatoare, care nu a aterizat lin, ci s-a prabusit. Mai multi fermieri s-au deplasat imediat spre locul impactului si au vazut un obiect de forma rotunda, strivit de pamant. Unul dintre ei chiar a vazut in interior niste fiinte care nu mai miscau si care, conform descrierii sale, erau niste humanoizi. In cabina mirosea puternic a sulf, iar fiintele nu mai miscau. Imediat au sosit si militarii de la Grupul de Bombardiere 509, din cadrul Air Force, cu baza la Roswell, care au indepartat martorii. Primul comunicat al bazei militare a fost fara echivoc: „Air Force a capturat o farfurie zburatoare”. A doua zi, toate ziarele titrau aceasta stire incredibila pe prima pagina.
         Printurile mai exista si azi. Dupa cateva ore de la primul comunicat, a fost difuzat un altul, care dezmintea informatia initiala si care prostea in fata martorii oculari. Nu fusese vorba despre o farfurie zburatoare, confuzia fusese facuta de catre fermierii care alergasera la fata locului, ci de un balon meteorologic care se prabusise.
       Balon meteo cu oameni in el? O vreme, opinia publica si-a mai pus tot felul de intrebari, apoi s-a asternut tacerea si peste incidentul de la Roswell s-a asternut praful secretelor bine pastrate. Dupa 60 de ani, acelasi FBI care se jurase in ’47 ca la Roswell este doar o poveste stiintifico-fantastica, acum recunoaste ca totul este devar gol-golut.Un agent FBI dezvaluia ca un anchetator al fortelor aeriene a declarat ca a gasit in New Mexico trei farfurii zburatoare. Obiectele erau circulare si cu un diametru de 15 metri. In fiecare OZN erau trei cadavre cu forma umana, care masurau doar 90 de centimetri. Cadavrele erau imbracate in haine metalice cu o textura foarte fina, iar trupurile erau bandajate asemenea pilotilor de incercare.
         Agentul FBI mai scria ca OZN-urile au fost gasite in New Mexico pentru ca in zona exista un radar foarte puternic, care ar fi interferat cu sistemele de control ale farfuriilor zburatoare. Alaturi de acest raport bulversant, FBI pulica pe site-ul sau oficial mii de alte documente despre extraterestri si fotografii.
           Extraterestrii exista si au fost pe Pamant. Unii dintre ei au avut chiar si accidente, dovada ca tehnologia lor, desi, evident, mult mai avansata decat a noastra, nu este totusi perfecta. O prima explicatie ar putea fi faptul ca americanii au luat farfuriile prabusite, le-au dus la o baza secreta unde au inceput sa le studieze pentru a face rost de tehnologii noi, necunoscute inca pe Terra, ca au reusit deja sa desluseasca si sa implementeze aceste tehnologii, iar acum nu-i mai intereseaza sa pastreze secretul. A doua explicatie ar fi ca deja s-a luat contact cu extraterestrii, ca este iminenta o intalnire de gradul III si ca omenirea trebuie pregatita pentru asta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu