vineri, 6 mai 2011

Cutremurul din Japonia provocat de mana omului

       Dincolo de emotia puternica pe care a produs-o tragedia din Japonia, cutremurul puternic, replicile care i-au urmat dar si valul urias pe care l-a provocat, a aparut si o teorie bizara. Cum ca aceasta catastrofa, care pana la urma, prin accidentul de la centrala nucleara de la Fukushima a capatat proportii planetare (iod radioactiv si cesiu au fost detectate inclusiv in Romania, la mai bine de 10.000 de kilometri distanta) nu ar fi avut cauze naturale, ci a fost provocat de catre om. A aparut din ce in ce mai mult cuvantul HAARP, de fapt un grup de initiale care desemneaza o arma teribila. HAARP sau High Frequency Active Auroral Research Program este un program de cercetare asupra frecventelor aurorale active desfasurat pe teritoriul Statelor Unite si are baza langa localitatea Gakona, Alaska.
          Cineva a inventat, cu o idee geniala, o masinarie infernala, relativ simpla ca mod de functionare si care, datorita ei, se joaca de-a Dumnezeu. Provoaca cutremure, schimbari de clima, uragane sau gauri in stratul de ozon. Explicatia functionarii unui astfel de sistem nu este foarte complicata. Este vorba despre unde de inalta frecventa. Istoria lui HAARP este de fapt istoria comunicatiilor pe planeta. Fizicianul James Klark Maxwell descopera in 1864 faptul ca un „val” format din campuri electrice si magnetice se poate propaga dintr-un loc in altul.   
        Descoperea de fapt campurile electromagnetice, (EM), toate acestea fiind demonstrate in laborator in anul 1880 de fizicianul german Heinrich Hertz. La sfarsitul secolului XIX, Guglielmo Marconi, pe baza descoperirilor lui Maxwell si Hertz a inventat primul sistem practic de telegrafie. In 1899, Marconi aplica tehnica sa de comunicare la distanta prin utilizari practice si comerciale. In data de 12 decembrie 1901, savantul italian face un experiment demonstrand comunicarea transatlantica prin trimiterea unui semnal din localitatea Cornwall, Anglia si primirea acestuia in St. John’s, Newfoundland.
         Dupa acest pionierat, inca un pas catre HAARP a fost facut in 1983 de Brooks Agnew care a facut un fel de tomografie a unei bucati de pamant, cu unde cu o frecventa de 30 de W. Incerca sa sondeze straturile din strafunduri, ca sa caute zacaminte pretioase. Principiul era simplu. Fiecare strat subpamantean vibra intr-un anumit fel si astfel semnala prezenta petrolului, gazelor naturale, zacamintelor de fier si asa mai departe. De aici, nu a mai fost decat un singur pas. Doi fizicieni au socotit ca daca in loc de 30 de W, straturile subpamantene vor fi bombardate cu 1 miliard de W, straturile ar intra in rezonanta si ar incepe sa vibreze, provocand astfel cutremure catastrofale.
         Ca efectul sa fie si mai puternic, undele nu sunt trimise direct in pamant, ci in ionosfera de unde sunt respinse cu forta si astfel produc o si mai mare miscare a straturilor subpamantene. Exista si oficialitati care confirma existenta unei astfel de arme teribile. Hazel Takanaka, fost ministru de finante al Japoniei a spus ca tara sa a fost amenintata cu o arma puternica, capabila sa provoace cutremure catastrofale. Dupa aceasta declaratie, pe un site de pe Internet a aparut informatia ca orasul Niigata va fi lovit de un cutremur. Previziune corecta. Doua zile mai tarziu, Niigata, unde se afla cel mai mare reactor nuclear al Japoniei, era lovit nu de unul, ci de doua cutremure de 6,8 grade Richter. Astazi, asa cum am spus, vinovat de cutremurul catastrofal din Japonia este considerat HAARP. Cu atat mai mult ca, la fel ca in cazul Niigata, de aceasta data a fost lovita centrala de la Fukushima, nu de unul, ci de doua cutremure, cel de-al doilea cu magnitudinea de 7,2 pe Richter. Asadar HAARP, care initial a fost construit pentru a proteja teritoriul SUA de eventualele atacuri cu avioane si rachete, a incaput pe mana unor nebuni care acum ameninta intreg Pamantul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu