luni, 2 mai 2011

In Germania au fost introduse primele buletine cu cip, dupa Germania urmeaza restul lumi!!!

          Buletinele cu cip, care impiedica furtul de identitate, au fost introduse in data de 2 Nov 2010 in Germania. Deja asociatiile care lupta cu acest format electronic, considerandu-l un semn al diavolului prin encriptarea 666 din codul de bare au luat atitudine, condamnand formula si cerand populatiei sa pice in plasa si sa nu isi ia buletine cu cip electronic.
   Noile buletine cu cip sunt mult mai sigure decat cele traditionale si faciliteaza verificarea identitatii pentru portalurile de internet, precum magazinele online, astfel incat utilizatorii sa nu devina victime ale fraudelor, ne informeaza site-ul Deutsche Welle. Mai mult, utilizatorii isi pot oferi amprentele, ca element suplimentar de securitate. Noile buletine sunt din plastic si au un cip care contine datele personale, dar si semnaturi electronice. Germanii care au in continuare un card de identitate vechi le pot folosi pana la data de expirare, iar pentru a beneficia de noile buletine trebuie sa plateasca o taxa de aproximativ 28 de euro.
      Fata de Biserica Ortodoxa, Biserica catolica, ori cea Luterana etc. nu au luat atitudine fata de noile carti de identitate. In Grecia mai ales au fost proteste ample privind introducerea acestor formule, ca si viitoarea inoculare a cipului direct in mana, sau in zona frontala, dupa cum se preconiza, dar si dupa cum este profetit in Biblie. Si in Romania au existat unele proteste privind introducerea pasapoartelor biometrice, ori a asteptatului card de identitate european, dar aceste proteste n-au cuprins populatia desi Romania se declara o tara crestina ortodoxa, cu peste 86% credinciosi.
                                               Spuneti !!!!!!!STOP CIPULUI!!!!!!!  

                                 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu