sâmbătă, 30 aprilie 2011

Al Treilea Razboi Mondial, mascheaza inceperea NWO(Noua Ordine Mondiala)

              Cei care se află în spatele procesului de globalizare creează un moment foarte dorit pentru a realiza militarizarea completă şi dominarea întregului Orient Mijlociu. Dar, în timp ce lumea va fi ocupată cu desfăşurarea războiului din Libia, cei aflaţi în spatele puterii vor desfăşura acţiuni deghizate care, chiar dacă vor fi aduse la cunoştinţa publicului, ele vor fi prea puţin conştientizate de mass-media. Aşadar, atenţie la ştirile aparent nevinovate din această perioadă…e posibil ca în spatele lor să se afle lucruri cu adevărat importante.
     Folosindu-se de Nicolas Sarkozy, care are nevoie disperată de o imagine bună pentru realegerea sa ca preşedinte în anul 2012, ocultiştii din spatele puterii globale încearcă o cosmetizare a Noii Ordini Mondiale printr-o mişcare inteligentă: Statele Unite au fost retrase pe scaunul din spate (SUA fiind considerată de prea mulţi a fi “jandarmul mondial”), locul său fiind preluat de ambiţioasa Franţă. Foarte inteligentă mişcare…pentru că prea multă lume şi-a dat seama că politica SUA e influenţată prea vizibil de forţele francmasonice oculte. Şi atunci ce-au făcut păpuşarii Noi Ordini Mondiale? Au dat dat dispoziţie altor lideri din lume pentru a prelua rolul de “jandarm mondial”. Lui Obama probabil că i s-a dat ordin ca, în cazul războiului din Libia, să stea departe. Dar cine crede că doar SUA e condusă din umbră se înşeală amarnic…francmasonii oculţi au poziţii-cheie în multe guverne al lumii. 
                    ONU a acceptat sa bombardeze asa rapid Libia, pentru a incepe razboiul din Iran, si a masca inceperea Noi Ordini Mondiale
          Faptul că Liga Arabă a fost de acord şi a aprobat bombardarea Libiei de către Franţa şi aliaţii săi arată marele progres pe care manipulatorii Noii Ordini Mondiale l-au făcut, instalându-se confortabil în poziţii-cheie şi în ţările arabe. Înlăturarea lui Gaddafi, “ciuma lumii” este preludiul perfect pentru înlăturarea altui lider “malefic”, preşedintele Iranului Ahmedinejad. Şi astfel, poate că adevărata miză este războiul împotriva Iranului, probabil unul din ultimele puţine bastioane ale lumii neocupate de manipulatorii Noii Ordini Mondiale. 
                      !!!Aşadar, pregătiţi-vă pentru marele război!!!     

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu