duminică, 8 mai 2011

Lady Gaga- Papusa Iluminatilor

      Lady Gaga este o cantareata lansata in anul 2008, super-hitul ei “Poker Face” facand furori pe toata planeta. Dar totusi ceva anume frapeaza la ea…simbolismul din jurul sau. Acesta e atat de evident, incat te intrebi daca nu cumva e o gluma proasta. Simbolismul Illuminati devine atat de clar, incat o analiza ca aceasta nu este decat un simplu exercitiu de a arata evidenta.Toata personalitatea lui lady Gaga reprezinta pretul platit pentru controlul mintii.
                 Proiectul MK-ULTRA de control al mintii
        Pentru a intelege ce reprezinta “controlul mintii”, sa ne referim putin la proiectul “MK-ULTRA”. Acesta din urma reprezinta numele de cod dat de catre CIA programului sau de “interogare chimica”, care a fost inceput la inceputul anilor 50 si continuat pana la sfarsitul anilor 60 ai secolului 20. Programul a fost testat pe cetateni americani si s-a folosit de multe tipuri de droguri, precum si de alte metode, pentru a manipula starile mentale individuale, si pentru a schimba functiile creierului. Proiectul MK-ULTRA a fost adus la cunostinta publicului in 1975, prin intermediul a 2 comisii: o comisie a Congresului american si una prezidentiala. Eforturile de anchetare au fost zadarnicite intrucat directorul CIA, Richard Helms, ordonase cu 2 ani inainte distrugerea dosarelor privind acest proiect. Desi CIA afirma ca experimentele de control al mintii au fost abandonate, un fost angajat al CIA, a declarat in multe interviuri ca agentia americana foloseste in continuare tehnicile de control al mintii, sub alte forme.
                    Ce reprezinta numele “Lady Gaga”?
         Inainte de a analiza simbolismul ascuns de pe scena unde activeaza Lady Gaga, sa vedem mai intai ce semnifica numele ei. “Gaga” in limba engleza este un termen care inseamna “sonat”, “ramolit”, “senil”, “dus”,”idiot”, “prostut”, gaga”. “Gaga” este, probabil, cel mai usor nume de pronuntat in limba engleza, acesta fiind adesea primul sunet scos de bebelusi, in incercarea de a imita vorbirea umana. Deci, “Lady Gaga” s-ar traduce prin: “doamna sonata”, “doamna prostuta”, “doamna gaga”, “doamna fara minte”. Aceasta minte goala poate fi umpluta cu orice lucru. Iar aceasta stare, a mintii goale, poate fi obtinuta cu succes dupa un proces de control al mintii.
       De asemenea, se poate spune ca numele a fost inspirat si dupa numele melodiei formatiei Queen “Radio Gaga”. In videoclipul lui “Radio Gaga”, sunt folosite secvente din filmul “Metropolis” (1927), care povesteste istoria unei femei din clasa muncitoare, ce a fost aleasa de reprezentantii unei organizatii oculte, pentru a transforma-o in robot, folosindu-se de stiinta si magie neagra. Aceasta transformare ar putea fi o metafora pentru controlul mintii. Odata transformata in robot, femeii i se ofera sarcina de a corupe alti reprezentanti ai clasei muncitoare. Interesant e faptul ca si alte cantarete, ca Madonna, Beyonce, Kylie Minogue, s-au folosit de imaginea femeii-robot in unele din videoclipurile lor. Lady Gaga, pentru a continua “traditia”, foloseste acelasi lucru in videoclipul piesei “Paparazzi”.

                            Semnificatia logo-ului lui Lady Gaga

          Interesant si foarte evident este si logo-ul cantaretei. El prezinta un corp de femeie fara cap, cu un fulger care porneste din pieptul sau si care iese prin organele sale genitale. Lipsa capului semnifica inca o data absenta gandirii proprii, a constiintei personale. Acest corp seamana frapant de mult cu ciudatele manechine fara cap ce le puteti gasi in magazinele de haine.
Fulgerul implica faptul ca trupul sau fara gandire a fost “incarcat” cu o forta care-i confera viata (interesanta comparatie, caci procedeul de control al mintii care se bazeaza pe traume foloseste tratamente cu electrosoc).
  Simbolismul ochiului atotvazator din videoclipurile lui Lady Gaga.
        Daca va uitati la cateva din imaginile sau videoclipurile lui Lady Gaga, veti observa faptul ca ea, in mod constant, inchide unul din ochii sai. Multi oameni ar interpreta acest lucru ca o “chestie cool”, dar cei care sunt familiarizati cu simbolismul societatilor oculte, stiu faptul ca “ochiul lui Horus” (asa cum mai este el denumit) este unul dintre cele mai vechi simboluri folosit de organizatiile oculte.
    
                    Simbolismul ochiului atotvazator din videoclipurile lui Lady Gaga
         Daca va uitati la cateva din imaginile sau videoclipurile lui Lady Gaga, veti observa faptul ca ea, in mod constant, inchide unul din ochii sai. Multi oameni ar interpreta acest lucru ca o “chestie cool”, dar cei care sunt familiarizati cu simbolismul societatilor oculte, stiu faptul ca “ochiul lui Horus” (asa cum mai este el denumit) este unul dintre cele mai vechi simboluri folosit de organizatiile oculte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu