miercuri, 27 aprilie 2011

Noua Ordine Mondială şi depopularea severă

        Specia umana ar putea disparea în timp de o suta de ani. Sumbra previziune a fost lansata în vara anului trecut de un academician australian, recunoscut la nivel mondial, unul dintre cei care au ajutat la eradicarea virusului variolei. El a afirmat ca întreaga comunitate stiintifica trebuie sa avertizeze factorii politici si economici care conduc lumea, ca, în mai putin de o suta de ani, omenirea va disparea, procesul fiind ireversibil. 
          Dupa opinia savantului australian, omenirea va fi incapabila sa supravietuiasca suprapopularii si consumismului excesiv (de petrol, apa etc..). Odata cu specia umana vor disparea multe alte specii de animale, majoritatea aflate în plin proces de extinctie, cauzat tot de actiunile nesabuite ale omului. Este o situatie ireversibila, deoarece este mult prea târziu pentru orice masuri. 
            Omenirea va avea aceeasi soarta precum locuitorii Insulei Pastelui. Ce nu înteleg oamenii este ca schimbarile climatice sunt de-abia la început, nu si-au atins înca apogeul. Cu toate acestea, de la an la an, observam deja diferente evidente în cursul anotimpurilor. Este posibil ca unele comunitati mici sa supravietuiasca. 
      Una dintre solutiile salvatoare pentru planeta ar fi cea in care vor exista numai 500 milioane de locuitori pe planeta, rezulta ca o depopulare severa si radicala a planetei. Ei vor realiza acesta “solutie” cu una din cele mai sinistre ramuri ale stiintei – SIDA, ebola, boala vacii nebune, gripa aviara, vaccinul anticancer col uterin la fetite, gripa porcina (AH1N1), ETC.. Le scapa din vedere sustinatorilor un aspect fundamental: nu este sigur ca ei sau urmasii lor se vor afla obligatoriu pe lista “supravietuitorilor”.
           Henry Kissinger, fost Secretar de Stat al Administratiei Americane sub doi presedinti este detinator de rang înalt în organizatia Bnai Brith, în grupul Bildeberg si în Comisia Trilaterala. Apartine Marii Loji Elvetiene Alpina, Clubului elitist Bohemian si este un membru al Cluburilor Phi Beta Cappa, Cosmos, Federal City si Century. Conectati la cele prezentate anterior si declaratia acestui reprezentant marcant al “New World Order” (NWO) – Noua Ordine Mondiala “Prioritatea pentru lumea a treia este DEPOPULAREA” si va puteti completa imaginea viitorului omenirii. La rândul sau, Printul Charles al Marii Britanii, un alt sustinator al NWO, a avertizat ca: “Daca omenirea continua sa creasca în acelasi ritm accelerat, atunci vom avea de înfruntat o problema monumentala”. 
        Cine i-a delegat pe acesti papusari sa hotarasca soarta planetei si a omenirii fara a-i consulta popoarele? Cât adevar se ascunde în spatele declaratiilor de intentie? Nu trebuie ignorat faptul ca cele sustinute de savant pot sau nu fi plauzibile, dar la venerabila vârsta de peste 95 de ani “cineva” l-ar putea convinge mai usor sa emita asemenea previziuni sumbre. Folosindu-se de prestigiul si de pozitia în societate a academicianului Frank Fenner, cei interesati au gasit un bun prilej sa redimensioneze greutatea si autenticitatea perceptelor NWO.
     Este posibil ca instaurarea Noii Ordini Mondiale sa fi început în noaptea de 13/14 februarie 1945 când, fara motive de ordin militar si lasând în urma zeci de mii de cadavre umane, Dresda a fost incinerata de bombele celor 1400 aeronave anglo-americane. Poate a început cu zilele de 6 si 9 august 1945, odata cu exploziile de la Hiroshima si Nagasaki… Realitatile trecutului nu pot fi modificate.




      
                           
           

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu