luni, 25 aprilie 2011

2012 adevaral sau fals

       O mare parte din adeptii Sfarsitului cred ca omenirea va disparea dupa 21 decembrie 2012. Altii spun ca se va trece intr-o alta dimensiune, fie la un alt nivel de organizare, necunoscut astazi. Scepticii spun ca 2012 va fi un an ca oricare altul. Febra Apocalipsei 2012 cuprinde insa din ce in ce mai multi oameni. A aparut o teorie conform careia si Nostradamus a prezis aceasta data, iar uni oameni au incredere in Nostradamus pentru ca el a prezis si dezastru din 21.09.2001. Oracolele au prezis ca se va intampla in anul acela, luna aceia, ziua aceia. Multi spun ca alt motiv pentru care sfarstiu va fi in 2012 este pentru ca atunci se termina calendarul mayas. 
    Inca un motiv pentru a crede ca in 2012 sfarsitu va veni esti din cauza razboaielor din Orientu mijlociu. Multi cred ca al treilea razboi mondial va incepe in 2012, iar acel razboi va fi cel mai crud din toate razboaiele si care va face cele mai mari distrugeri din toate timpurile. Avem motive sa credem ca ww3 va incepe din cauza tensiunilor din Orientul mijlociu si Africa, pentru apa si petrol, U.S.A. are planurile facute pentru a ataca iranul, acest atac va aduce multe tensiuni si la inceperea unui razboi pentru apa si petrool intra Turcia, Palestina, Irak, Isdrael, si pe parcus se vor implca si marile puteri, asa va incepe ww3. 
        Nimeni nu stie ce se va intampla in 2012, este un mare mister, dar mai avem 1 an pana cand momentul adevarului va veni. Asa ca va urez mult noroc..
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu